Blog over crypto (bitcoin en altcoins)

Al tijden zijn wij bezig met crypto (bitcoin en altcoins) en het intrigeert ons. Daarom een blog erover. Gestart aan de vooravond van de derde bitcoin halving.

 

Coronacrisis

We zitten nu middenin de corona crisistijd. Per gisteren zijn de maatregelen van de intelligente lockdown versoepeld door het kabinet. Er komt weer lucht voor burgers en flink wat ondernemers. Maar vele ondernemers gaan enorm het schip in en zullen de crisis financieel niet overleven. De ondernemers die met kunst- en vliegwerk hun onderneming draaiende kunnen houden, zullen zo goed als zeker “beschadigd” uit deze crisistijd zullen komen. Ze kunnen verder, maar lopen financiële averij op.

 

Financiële problemen

Ook vele niet-ondernemers zullen merken dat het allemaal minder makkelijk zal gaan. Deze particulieren zullen het in negatieve financiële zin gaan merken. Misschien moeten ze een stap(je) terug moeten doen. Misschien komen ze in de financiële problemen. Heb je spaargeld dan kun je daar mee vooruit. Dat is afhankelijk van de grootte van je bedrag aan spaargeld en van hetgeen je van dat spaargeld zal moeten gebruiken om de moeilijk tijd door te komen. Maar zonder dat er wat bijkomt wordt het alleen maar minder. Uiteindelijk is ook je spaargeld op. Hetzelfde geldt natuurlijk voor ondernemers. Noem daar dan het spaargeld bedrijfskapitaal en je hebt hetzelfde. Ook daar kun je een tijdje mee vooruit – als je het voldoende hebt tenminste – maar ook dat bedrijfskapitaal raakt een keer op als er geen omzet en winst wordt gemaakt.

 

Crypto i.p.v. sparen

Van de rente van je spaargeld of bedrijfskapitaal hoef je het tegenwoordig niet te hebben. De rentepercentages zijn minimaal en zelfs soms nul. Sommige banken overwegen of hanteren zelfs negatieve rentes. Wie weet lukt het ons u te helpen op een andere manier wat geld te verdienen en dan met crypto.

Naar whatsapp
1
Start whatsapp
CryptoSenior
Hallo, stel gerust uw vraag. Wij proberen 'm zo volledig mogelijk te beantwoorden.