1. Home
  2. /
  3. Over deze site

Welkom op onze website over crypto.

Crypto, wat is dat eigenlijk? Misschien een begrip waar u weleens iets over gehoord hebt, maar het zegt u eigenlijk weinig tot niets. En precies daar gaat deze website over. Op een begrijpelijke manier uitleggen wat crypto is en wat vele zaken daaromheen betekenen. Uitleg zonder ingewikkelde termen en uitdrukkingen, in gewone taal en op zo’n manier dat ook een leek het kan begrijpen.

 

Geen irritante advertenties

Ook willen wij deze website opzetten en draaien zonder irritante google advertenties. Heb je iets gezocht op internet en je wordt gelijk overladen met zulke advertenties. Bij ons gaat dat dus niet gebeuren. Wel gaan we zelf uitgekozen advertenties plaatsen.

 

Rustig en anders

Geen flitsende afbeeldingen. Geen schreeuwende advertenties. Gewoon een rustige website met heldere info. De afbeeldingen zijn ook anders dan op een gemiddelde crypto site. Vaak wel een knipoog naar het onderwerp, maar vooral mooi en niet afleidend.

 

Kort en bondig

De teksten op de blogs houden we kort. Geen lange pagina’s. Kort, bondig, duidelijk en begrijpelijk geschreven. Voor uitgebreider informatie verwijzen wij u naar andere websites, zoals wikipedia.

 

Geld verdienen

Onze website gaat u helpen bij het kopen en verkopen van crypto met het doel dat u hiermee geld kunt gaan verdienen.

 

Vragen beantwoorden

Tenslotte gaan wij uw vragen beantwoorden. Vragen over crypto en aanverwante zaken natuurlijk. Niemand weet daar alles over, wij ook niet. Weten wij het antwoord niet dan gaan we er naar op zoek .

Naar whatsapp
1
Start whatsapp
CryptoSenior
Hallo, stel gerust uw vraag. Wij proberen 'm zo volledig mogelijk te beantwoorden.